אין לי מילים. Words fail

By Alisa

קיצונים איסלמיים יוכלו להימנע מהעמדה לדין, ובמקום כך לקבל טיפול ויעוץ, לפי התכניות החדשות של הממשלה [הבריטית] של "היפוך הקצנה" לקנאים דתיים.

המשרד [הבריטי] לביטחון פנים עומד להודיע על 12.5 מיליון פאונד נוספים לתמיכה ביוזמות חדשות כדי לנסות ולעצור את התפשטות הקנאות.

המרכיב המרכזי בתכנית החדשה של המשרד לביטחון פנים הוא תכנית "הפוך ההקצנה" הלאומית שתשכנע את המומרים לתורות אלימות וקיצוניות לשנות את דעותיהם….

….תכנית כוללת הצעה שמועצות מקומיות ימפו את הדתות באזוריהן, יבדקו ויתעדו את האמונות והכתות של תושבי המקום.

——————

Just follow the link (hat tip to Jonathan).

תגובות 3 לרשומה: "אין לי מילים. Words fail"‏

  1. מאת rogel:

    מדהים, לא? כמה טמטום אפשר לדחוס בתוכנית ממשלתית אחת
    אני מחכה לתביעה הראשונה של המוסלמים לבית המשפט לזכויות אדם באיחוד האירופאי על כך שהבריטים חושבים שהדת שלהם היא "הפרעה התנהגותית" :)

  2. מאת Alisa:

    אכן כמות הטמטום (וגם החוצפה) היא לפחות כמספר הקטגוריות אליהן שייכתי את הפוסט הזה:-).

    בקשר להפרעה התנהגותית, אבחון כזה הוא לא לגמרי מופרך (בלשון המעטה), אך ה"טיפול" המוצע הוא סיפור אחר לגמרי.

  3. מאת krm:

    Therapy.

    Maybe boiling in oil or hanging therapy?

כתיבת תגובה